7.08Galten

lørdag, 23 oktober 2021

Facebook

Facebook

Sjelle.dk nyheder og Nyhedsbrev

  Velkommen til Sjelle.dk’s nyheder og Nyhedsbrev Under Nyheder kan du læse nyhedsindlæg i kronologisk rækkefølge. Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Årets Høstfest er aflyst

Høstfestkomiteen har meddelt, at årets Høstfest desværre ér aflyst Aflysningen er med baggrund i covid-19. Komiteen har ikke kunne mødes og der er nu for kort tid til praktisk, at få stablet høstfesten på benene.

Pizza-Pigerne mødes igen

Til alle ‘Sjellepiger i Sjelle og omegn: Sensommeren er over os – og  det ser ud til, at det bliver rigtig godt pizzabagevejr Så nu skal det fejres at vi igen må forsamle os – og det bliver så skønt….

Fredagscafé i Sjelle Forsamlingshus

 Sjelle Forsamlingshus afholder fredagscafé, fredag den 3. september. Dørene åbnes kl. 17:00. Inden for almindelig spisetid vil der kunne købes varm mad. Menuen står på god gammeldaws biksemad med spejlæg, som Birthe og Ivan vil kokkererer efter alle kunstens regler….

Det Sker

 Fredag den 15. oktober fra kl. 18: Spisning – kl. 20:00 One Man Show Sjelle Forsamlingshus: Jan Svarrer One Man Show “KONEDØV Høstfesten er aflyst! De udsatte generalforsamlinger 2021 for Vandværk, Forsamlingshus og Bylaug, forventes afholdt i februar 2022.