Projekt: Nye rammer om det gode liv på landet

Sjelle Forsamlingshus er med sine mange kulturelle aktiviteter og store lokale opbakning landsbyens hjerte og en meget vigtig ramme om Sjelles sociale og kulturelle liv.

Det har længe været et ønske i Sjelle at udvide forsamlingshuset, og vi har endda fået doneret en grund bag forsamlingshuset til formålet af tidligere sjelleborger Ernst Sørensen. Forsamlingshusets bestyrelse og et Byggeudvalg bestående af en håndfuld af Sjelles dygtige håndværkere har i 2019 sat handling bag ønsket og er i fuld gang med at realisere dette i projektet: “Sjelle Forsamlingshus – Nye rammer om det gode liv på landet”.

Med projektet ønsker vi at udvide forsamlingshuset med en ny niveaufri hovedindgang (indeholdende foyer, garderobe, toiletter/handicaptoilet, depot og pusleplads) samt derudover at skabe en mere fleksibel funktionalitet i de allerede eksisterende rammer, så de endnu bedre understøtter vores mange nuværende aktiviteter, inviterer nye målgrupper ind og muliggør nye, spændende aktiviteter i forsamlingshuset.

Kort sagt ønsker vi at bidrage til vores fantastiske fællesskab i Sjelle og det gode liv på landet med nye rammer, der sætter Sjelle Forsamlingshus på landkortet som et moderne, tilgængeligt, bæredygtigt og aktivt kulturhus med spændende aktiviteter for alle generationer.

Her på siden, til arrangementer i forsamlingshuset, i nyhedsbreve og på Facebook kan du følge med i processen:

SENESTE NYT:

Tusind tak til Landdistrikspuljen for den flotte støtte på 20.000 kr. til udvikling af “Sjelle Forsamlingshus – nye rammer om det gode liv på landet”, der har gjort det muligt at realisere udarbejdelsen af et detaljeret myndighedsprojekt/prospekt.

Bestyrelsen og Byggeudvalget takker arkitekt Jan Andersen fra Andersen DesignGroup, som har sponsoreret rådgivning og udarbejdelse af et skitseforslag over den nye hovedindgang. Se den flotte tegning her.

Mange tak til jer, der allerede har meldt jer til projektet med frivillige arbejdstimer i Sjelles Timebank. Vi har brug for endnu flere gode ildsjæle, der vil give en hånd med enten med håndværk, udlån af grej og maskiner, madlavning, funding, PR eller andet… Har du et par timer tilovers til fællesskabet og projektet, så tilmeld dig her

SÅDAN KAN DU STØTTE PROJEKTET:

Du kan tilmelde dig Sjelles Timebank, hvor du donerer frivillige arbejdstimer til projektet (håndværk, udlån af grej og maskiner, madlavning, funding, PR eller andet) Skriv dig på listen i forsamlingshuset eller tilmeld dig digitalt her

Du kan tilmelde dig AURA FællesEl ordningen (gratis og uden binding), som så støtter Sjelle Forsamlingshus med 2 øre pr. kWh strøm du bruger (gælder også firmaer med et forbrug på under 100.000 kWh pr. år) Læs mere eller tilmeld dig her.

Både som privatperson og som firma kan du naturligvis støtte projektet økonomisk på reg: 3409 konto: 0005727081. Alle beløb gør en stor forskel! Sponsorer fra 5000 kr. får en sponsorplade i den nye tilbygning.

Du kan selvfølgelig også støtte med dine gode ideer! Har du en god idé til noget som kan gavne projektet, hører vi altid gerne fra dig på sjelleforsamlingshus@live.com 😉

TUSIND TAK TIL JER ALLE I SJELLE OG OMEGN, FORDI I ER SÅ GODE TIL AT BAKKE OP OM FORSAMLINGSHUSET, FÆLLESSKABET OG BIDRAGE TIL DET GODE LIV PÅ LANDET!