Nu er Trampestierne i Sjelle indviet

1 juni 2024, kl. 11.00 blev stisystemet i og omring Sjelle indviet.

Vejret var med Stiudvalget og Bylauget da Projektet “Trampestier i Sjelle” blev indviet. Mange fra byen, nabobyerne var mødt frem for at overvære indvielsen for for at deltage i den første officielle travertur på en af de mange stiruter, nemlig “Hestehaveruten”.

Bylaugets formand Steen bød velkommen med en lille tale, hvorefter Borgmester Frands Fischer holdte sin tale, hvorefter han afslørede den store hoved informationstavle som står ved dammen på byjorden foran Sjelle Kirke.

Byrådsmedlem Karen Lindemann, som selv er aktiv for etablering af stiruter og som er en af vores lokalpolitikker holdte herefter sin tale.

Den sidste taler var Thomas, som formand for stiudvalget holdte en informationstale om hele stisystemet. I sidste del af sin tale fortalte Thomas om mange historiske detaljer, både om byens udvikling, Landskabet, naturen og særlige historiske attraktioner som Runestenen i Kirken, Gravsted ved Sjelle Kirke som er en del Grundtvigs historie, Rytterskolen, Jægerstenen og meget mere

Efter talerne gik turen til pladsen ved den Fri Hestehaveskole via stiruten “Hestehaveruten”
Stiudvalget og Bylauget var vært på pladsen ved Hestehaveskolen med grillpølser øl og vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.