Stier

Stier

Ud i naturen

Sjelle er en dejlig og smukt beliggende landsby. Men vi vil også gerne kunne komme ud i landskabet omkring byen. Derfor er et stiudvalg under Sjelle Bylaug i gang med undersøge om og hvor der kan anlægges vandrestier ud fra byen.

Allerede nu er der et spor i Lyngbygaard Ådal, som kan forbinde Sjelle til det ’spor i landskabet’ som er etableret mellem Herskind og Skovby. Fra Mindevej kan man gå langs bækken ned til ådalen, hvor der er markvej både til Wedelslundvej og til Stationsvej/Herskindsporet. Her er en mulighed for at komme ned i den skønne ådal og nyde naturen!

Vi er i gang med at undersøge, om der kan anlægges stier ud fra den nordlige del af byen, både i retning mod Skjørring og skoven og i retning mod Herskind og heden.

Vi modtager meget gerne jeres ideer til stier, eller for eksempel placeringer af bænke eller andet. Det kunne også være nogle har oplysninger og fortællinger, der knytter sig til særlige steder i landskabet, og som kan komme med i foldere og på informationsskilte, som man har gjort i Herskind. Kontakt da Helene Poulsen (22444872) eller Thomas Fibiger (30287099), eller skriv en kommentar her på sjelle.dk.